O nama

Novimbeogradom.com

Portal Novimbeogradom jedinstven je virtuelni sabirak novosti, arhivske građe i fotografija posvećenih ravnoj strani našeg grada.
Nastavak je internet ideje Uboji Novi Beograd.
Tu su kalendar događaja, forum arhivator  i popularni špajz, gde raznovrsnosti nikada ne manjka.
Novimbeogradom izdržava se od donacija dobrih ljudi.

DKSG - Novembar 2018

Ne bacajte opuske

Biciklom!

Izuzetan film

Informacije

 

Administrator

November 01, 2018, 12:01:21 PM
Pojedini tekstovi na sajtu imaju greske sa slovima. Trudicemo se da to sto pre ispravimo. Hvala
 

Administrator

October 30, 2018, 11:49:11 PM
Zbog tehnickih problema bili smo primorani da sajt prebacimo na novu adresu. Hvala svima koji nas prate. Novimbeogradom.com  :)

INTERVJUI

NBG Fudbal

Dogadjaji

Members
  • Total Members: 2
  • Latest: uboji
Stats
  • Total Posts: 108
  • Total Topics: 46
  • Online Today: 3
  • Online Ever: 10
  • (October 31, 2018, 06:51:39 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 5
Total: 5

Zoom

Vesti

Razno

Uboji Novi Beograd

  1. Pozdrav vam šaljemo E Play i zahvalnost na brzom prihvatanju našeg poziva. Beer Fest satnica čeka ”iza ugla”. Vaš nastup rezervisan je za Subotu, i to na glavnom stejdžu. Kako teku vaše pripreme i kako vam se dopada ovogodišnje proširenje festivala u alternativnom smeru? 

Beer fest je ove godine baš zanimljivo programski spakovan i iskreno mu se radujemo. Nismo svirali na ovom festivalu 5 godina i jedva čekamo da sviramo na njegovoj velikoj bini. Celo leto puno sviramo i imamo veliku listu ovogodišnjih festivala iza sebe tako da smo baš uigrani i dobro uvežbani. Sviraćemo naše stare hitove i nekoliko novih pesama sa albuma “SLOBODA”.

  1. Javnost je već upoznata sa novim albumom ” Sloboda”, koji je ugledao svetlost prolećnih dana. Eto, sa ove vremenske distance od par meseci, koliko ste zadovoljni urađenim i da li i dalje mislite da je ovo vaš najzreliji projekat?

Ovo je sigurno naš najzreliji poduhvat a publika će odlučiti da li je najbolji. Ono što vidim da se pesma “Srešćemo se neki drugi put” polako približava “DIvnom danu” i da publika na koncertima voli da je peva, a meni lično je to dovoljno. Album “Sloboda” dobija velike simaptije publike – to se  jasno vidi na našim koncertima.

3. Upada u šablon normu, ali ne možemo da vas ne pitamo za čaršijske priče nakon poslednjih spotova koje ste plasirali. Koliko svemu tome pridajete važnosti i možemo li očekivati nastavak sličnih projekata u budućnosti?

Po prvi put u životu smo uradili društveno aktivan spot i stali jasno i glasno iza poruke koju smo poslali. Spot za pesmu “ŠAMARČINA” je izazvao veliku pažnju javnosti odmah čim smo ga izbacili. Većina nas podržava a ima i nekolicina komentara poput “da si bolje kuvala imala bi više poljubaca”.

4. U spotu za numeru ”Srešćemo se neki drugi put” korišćeni su i pojedini novobeogradski detalji. Pohvaljujemo. Kada smo kod video produkcije, da li je danas moguće zamisliti muziku bez pratnje u kameri?

Nama je muzika potpuno nezavisna od bilo čega drugog i dovoljna je sama za sebe. Sama pesma nam je najvažnija od svega.  Ponekad je dovoljno da uz pesmu na youtub-u bude samo fotografija omota i pesma će biti slušana (ako je dobra). Medjutim, super je da dobra pesma dobije video rad koji može da je isprati i zaokruži celu sliku- to je onda dobitna kombinacija. Mi smo u karijeri radili sa dosta talentovanih ljudi iz video produkcije tako da smo imali sreću da napravimo dosta dobrih spotova.

5. Vidimo se u Subotu E PLAY, neka Dan bude divan a noć još bolja. Pozdrav

Hvala puno

Odgovarala: Maja Cvetković
Photo: E PLAY official site / Nebojša Babić

Novi Beograd, 14.08.2018

www.novimbeogradom.com
FB: Uboji NOVI BeogradShare on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Articles in « INTERVJUI »

Comments *