Pages: 1 [2] 3


Plesna škola Aruena održaće koncert u Studenjaku u Petak 07.09.2018 sa početkom u 20 časova. Koncert je zakazan za prostor letnje scene, a u slučaju loših vremenskih prilika biće održan u velikoj sali. Profesionalnošću, te ljubaznošću dobili smo odgovore na nekoliko pitanja pred nastup. Novimbeogradom.com prosto mnogo voli da pita

Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUponU Subotu 01.09.2018 sa početkom u 19 časova u galeriji Doma kulture Studentski grad, biće otvorena izložba IX Grafička kolonija mladih. U kratkoj uvertiri ovog događaja pričali smo sa Bojanom Petković, inicijatorkom ove ideje. Novobeograđane pozivamo da izložbu posete zaključno sa danom 10.09. Galerija je otvorena svakim danom osim nedelje, od 17 do 21čas.

Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUponOI Šankeri u razgovoru za naš portal. Stižu u Subotu, na Novi Beograd sa tradicionalno dobrim i jakim porukama.

1.Pozdrav vam šaljemo Šankeri. Na pitanje da uradimo intervju odgovorili ste nam u rekordnom roku i za to vas najpre pohvaljujemo. Ovogodišnji beogradski Beer Fest donosi novost u vidu alternativnog stejdža na kome se sa punim pravom našlo mesto i za vas. Ovo vam nije prvi dolazak u Srbiju, ali na ovakav događaj jeste. Kakve utiske nosite sa ranijih gostovanja, a kakva su očekivanja od predstojećeg nastupa?

Prije svega, pozdrav svima!  Ovo će nam biti peti put da imamo čast svirati u Srbiji.  Svaki put je bilo vrhunski, puno piva, rakije i dobrih ljudi.Rokenrol u pravom smislu...


Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

  1. Pozdrav vam šaljemo E Play i zahvalnost na brzom prihvatanju našeg poziva. Beer Fest satnica čeka ”iza ugla”. Vaš nastup rezervisan je za Subotu, i to na glavnom stejdžu. Kako teku vaše pripreme i kako vam se dopada ovogodišnje proširenje festivala u alternativnom smeru? 

Beer fest je ove godine baš zanimljivo programski spakovan i iskreno mu se radujemo. Nismo svirali na ovom festivalu 5 godina i jedva čekamo da sviramo na njegovoj velikoj bini. Celo leto puno sviramo i imamo veliku listu ovogodišnjih festivala iza sebe tako da smo baš uigrani i dobro uvežbani. Sviraćemo naše stare hitove i nekoliko novih pesama sa albuma “SLOBODA”.

Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

12 Oct 2018 -

LMR intervju – oktobar 2017

Uboji Novi Beograd
www.novimbeogradom.com

  1. Pre bilo kakve priče želimo da ti se zahvalimo na malo je reći brzom prihvatanju našeg poziva. Kako kažeš spreman si da na svakojaki način podržiš širenje NBG duha u svim smerovima. Ogromno hvala. Kako želimo da ovu priču prilagodimo širem novobeogradskom auditorijumu, krenimo od početka. Prvi dodiri sa muzikom, prvi tvoj korak u studiju, prvi uzori?

Pozdrav, hvala vama što ste mi se javili sa željom da uradimo intervju. Od ljudi iz blokova sam  čuo samo reči hvale za vašu stranicu i rad.

Prvi dodiri sa muzikom, rekao bih da su se desili negde u 4. Ili 5. razredu Osnovne škole ’Užička Republika’. Tada sam došao u kontakt sa muzikom Wu Teng-a, 2Pac-a, Biggie-a, Mobb Deep-a, Tram 11 i mnogih drugih tada popularnih MC-jeva, koji su još uvek moji uzori i učitelji. Takođe sam u tom periodu bio zainteresovan i za ’Brake Dance’, on me je dodatno naveo putem Hip-Hop kulture. Zatim je usledilo, kako to već ide u tim godinama, crtanje grafita i vožnja rolera. Zahvaljujući mom drugaru Vuku Uljareviću VICE, koji je na kraju 8. razreda došao i predložio tadašnjoj ekipi  da bi trebalo da se oprobamo i u snimanju repa, pošto ga slušamo od malena po prvi put sam zakoračio u muzički studio negde krajem osnovne škole i tada sam snimio prvi vers. Tako je započela saga LMR-a,u studiju ’Krik’ kod Rake,od prvih rep pesama sa tadašnjom grupom VTO, sve do danas.... 


Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Pages: 1 [2] 3