O nama

Novimbeogradom.com

Portal Novimbeogradom jedinstven je virtuelni sabirak novosti, arhivske građe i fotografija posvećenih ravnoj strani našeg grada.
Nastavak je internet ideje Uboji Novi Beograd.
Tu su kalendar događaja, forum arhivator  i popularni špajz, gde raznovrsnosti nikada ne manjka.
Novimbeogradom izdržava se od donacija dobrih ljudi.

DKSG - Novembar 2018

Ne bacajte opuske

Biciklom!

Izuzetan film

Informacije

 

Administrator

November 01, 2018, 12:01:21 PM
Pojedini tekstovi na sajtu imaju greske sa slovima. Trudicemo se da to sto pre ispravimo. Hvala
 

Administrator

October 30, 2018, 11:49:11 PM
Zbog tehnickih problema bili smo primorani da sajt prebacimo na novu adresu. Hvala svima koji nas prate. Novimbeogradom.com  :)

INTERVJUI

NBG Fudbal

Dogadjaji

Members
  • Total Members: 2
  • Latest: uboji
Stats
  • Total Posts: 108
  • Total Topics: 46
  • Online Today: 5
  • Online Ever: 10
  • (October 31, 2018, 06:51:39 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 5
Total: 5

Zoom

Vesti

Razno

Uboji Novi Beograd

Pages: [1] 2 3 4Društvo brkatih mladića dolazi u Halu Sportova u Subotu 03.11.2018, a mi smo uradili kratku najavnu priču sa njima.


Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUponNakon jednonedeljne pauze sajt Novimbeogradom.com ponovo se vraća u online izdanje. Zbog tehničkih problema na starom portalu bili smo primorani da se vratimo na staro forumsko rešenje i povratimo nekadašnji izgled prezentacije.

Stari portal ostaće online na poddomenskoj adresi za sve one koji vole da čačnu po arhivi.

Mi na ovom mestu nastavljamo rad i novobeogradsko angažovanje.

Pozdrav svima i hvala što nas pratite


www.novimbeogradom.com

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Oct 2018 - Kila33 Intervju


Kila33 Intervju
Oktobar 2018, Novi Beograd

www.novimbeogradom.com

Novobeograđani umeju da barataju brojevima i dobro ih asocira dupla trojka. Vratićemo se na 33 kasnije, držimo se sada Kile. Ko je Kila i kada je počeo da snima?


Kila je iskren lik iz triestrećeg bloka koji gleda da na traku prenese sve što vidi, doživi i oseti, većina stvari su vezana za moj kraj, kraj u kome sam odrastao. Počeo sam da snimam 2009. godine, Uglavnom su me svi zvali Laki i pošto sam jedan od prvih iz svoje generacije koji je u osnovnoj školi slušao rap, moderno je bilo da ti tada pod navodnicima na šatrovačkom daju nadimak i tako je nastalo moje umetničko ime, Laki – Kila, negde u petom razredu osnovne škole, a triestrojku sam ja dodao da bi simbolizovalo to da sam ja deo kraja, kao i da je kraj deo mene, pa je tako nastalo Kila33. Ljudi sa kojima sam od početka u priči i saradnji su moja braća iz West Gate-a, Cile i Vukel


Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

16 Oct 2018 - Brutalizam i Renesansa

Brutalizam i Renesansa
(
instagram.com/brutalizam_i_renesansa)

www.novimbeogradom.com

Najpre koristimo priliku da ti se zahvalimo na brzom prihvatanju našeg poziva uz izvinjenje na malom kašnjenju.

Pre svega Vam se zahvaljujem na odličnim pitanjima!
I izvinjavam se što neću imati previše fotografija rada “u procesu”, jer mi je otišao SD card sa svim fotkama (što je bio totalni krah za mene), ali izvući će se nešto 🙂

Da krenemo od prve linije. Kada je povučena prva linija tvog crteža i da li nam možeš otkriti da li je to baš nbg zgrada ‘’uprave carine’’?

Prva linija iz ove serije crteža je povučena pre nekih dva meseca, moram priznati bez ikakvog cilja i namere. U pitanju je baš “uprava carine”, s obzirom da je gledam svaki dan sa prozora. Nemam neko specijalno objašnjenje kako je došlo do toga, ni za sve što je kasnije izašlo iz tog prvog crteža. Prva linija u mom životu verovatno je povučena pre nekih dvadeset i kusur godina, i mislim da je od tad upravo linija neko moje osnovno sredstvo izražavanja i komunikacije. Linije i crteži su sastavni deo mog života, i donekle sam ljuta na sebe što im ranije nisam pridavala značaj, u smislu – čuvala ih i pravila neki timeline svega što sam radila. Specifično za ovu seriju crteža je upravo to što je u pitanju – serija. I mislim da je delimično razlog za to činjenica da sam objavila crtež carine na društvenim mrežama i skapirala koliko se ljudima to dopada i koliko žele sledeći, i sledeći crtež. Iskoristila sam to što je “uprava carine” nacrtana na poslednjoj strani sveske, pa sam odlučila da nastavim da nižem radove naopačke sa ciljem da obavežem ...Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Pages: [1] 2 3 4