O nama

Novimbeogradom.com

Portal Novimbeogradom jedinstven je virtuelni sabirak novosti, arhivske građe i fotografija posvećenih ravnoj strani našeg grada.
Nastavak je internet ideje Uboji Novi Beograd.
Tu su kalendar događaja, forum arhivator  i popularni špajz, gde raznovrsnosti nikada ne manjka.
Novimbeogradom izdržava se od donacija dobrih ljudi.

DKSG - Novembar 2018

Ne bacajte opuske

Biciklom!

Izuzetan film

Informacije

 

Administrator

November 01, 2018, 12:01:21 PM
Pojedini tekstovi na sajtu imaju greske sa slovima. Trudicemo se da to sto pre ispravimo. Hvala
 

Administrator

October 30, 2018, 11:49:11 PM
Zbog tehnickih problema bili smo primorani da sajt prebacimo na novu adresu. Hvala svima koji nas prate. Novimbeogradom.com  :)

INTERVJUI

NBG Fudbal

Dogadjaji

Members
  • Total Members: 2
  • Latest: uboji
Stats
  • Total Posts: 108
  • Total Topics: 46
  • Online Today: 6
  • Online Ever: 10
  • (October 31, 2018, 06:51:39 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 6
Total: 6

Zoom

Vesti

Razno

Uboji Novi Beograd

Pages: 1 2 3 [4]

Dža ili Bu zahvaljujemo vam se na prihvatanju poziva na intervju. Godina 2017 specifična je za vas, jer u njoj obeležavate 30 godina postojanja, dobrog ritma i velikih poruka. Kada biste pogledali u vreme iza sebe, šta možete da kažete o dugačke tri decenije ?

Održali smo se kroz dobra i loša vremena. Nije uvek bilo lako, ali smo bacali sve iza sebe i išli dalje. Nikada nismo odustajali od naših stavova i uverenja, uvek smo bili Don Kihoti, borci za pravdu. Zbog toga nismo nikada doživeli mega popularnost ali smo zato stekli prave verne fanove koji nas prate i veruju nam.

Na koji način obeležavate veliki jubilej ? Da li je izbačeno nešto od best of-a ili pratećih jubilej sadržaja ?

U saradnji sa našim sadašnjim izdavačem, izdavačkom kućom MASCOM planiramo.....


Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon

Zdravo Pogone, novobeogradski pozdravi. Prošlo je blizu dve godine od kad’ smo radili intervju za Uboji NBG. Ima novih i to dobrih stvari od tada, za pohvalu su i priču.  Nisi više mali Pogone, imaš tri albuma. Verujemo da ti i dalje pričaju o odrastanju i vađenju iz bloka. Mi ti želimo da nikada ne staneš i nastaviš sa velikim snom. Krenimo najpre sa trećim albumom, kako je tekla priprema i rad na njemu ?

 Kako su svi oko svojih poslova bili zauzeti, u jednom trenutku smo se slabo i vidjali, a kamoli imali probe i pravili nove stvari. Medjutim, početkom prošle (2016.) godine, uspeli smo da se nekako organizujemo i počnemo sa redovnim probama. Sa novim bubnjarem, Dovlom, nismo morali da se smaramo oko nekog specijalnog uvežbavanja i navikavanja, jer je on naš ortak od samog nastajanja benda, a i uskakao je kao rezervni bubnjar sto puta… Kad smo se konsolidovali sa probama, počeli smo da pravimo nove stvari i pripremamo se za snimanje koje je počelo krajem 2016./početkom 2017. godine. Uživali smo radeći na ovom albumu jer smo imali više nego dovoljno vremena da u svom studiju, tačno i jasno, rekonstruišemo zvuk koji smo imali u glavi. Lepo smo se zezali radeći na...

Read More

Share on Facebook! Share on Twitter! g+ Reddit Digg this story! Del.icio.us StumbleUpon
Pages: 1 2 3 [4]